Vreugdenhil
Adresgegevens:
Schubappelweg Z/N
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 4611296
Fax: 4612704

Website: www.vreugdenhilcuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Vreugdenhil is al jaren een begrip op Curacao als supermarkt. Dagelijks voorzien wij de mensen op Curacao van verse producten. Het team van Vreugdenhil is dan ook zeer gemotiveerd om er alles aan te doen om u te voorzien van verse melk, yogurt, kaas, brood en gebak.

Omdat wij zelf onze eigen bakkers onder dak hebben, bent u verzekerd van vers brood en gebak. Daarnaast hebben wij ook onze eigen ambachtelijke slagerij in huis. Vreugdenhil heeft het motto: alles moet vers zijn bij supermarkt Vreugdenhil. Vreugdenhil heeft een zeer uitgebreide zuivel afdeling wat dagelijks ververst word. Elke dag verse melk, yoghurt, kaas, vla enz.

Door de ruime opzet van onze supermarkt kunt u ook als het druk is rustig winkelen. Wij hebben ruime en overzichtelijke winkelpaden, zodat u rustig op u eigen tempo de juiste producten kunt vinden. Boven elk winkelpad hangen de borden wat u in het winkelpad aantreft. Op deze manier hoeft u niet lang te zoeken voor het product wat u zoekt. Mocht u toch iets niet kunnen vinden, vraag aan één van de medewerkers van Vreugdenhil en zij zullen u begeleiden naar het product wat u zoekt.

Vreugdenhil Supermarkt heeft tevens een eigen gesorteerde cosmetica afdeling. Bij onze cosmetica afdeling kunt u alles vinden van tanpasta tot parfum. Ook voor boeken en tijdschriften kunt u bij Vreugdenhil terecht.

Vreugdenhil heeft tevens een uitgebreide Cafetaria in huis met snacks en complete maaltijden. Bij Vreugdenhil kunt u een complete maaltijd nuttigen vanaf Naf 6,50. En de koffie en thee is gratis.

DE SPEERPUNTEN VAN SUPERMARKT VREUGDENHIL CURACAO:
- Zeer uitgebreide afdeling vers groente en fruit
- "in house" bakery met vele soorten brood en gebak
- Complete ambachtelijke slagerij
- Uitgebreide zuivel afdeling met verse melk, yoghurt, kaas, vla etc
- Ruime en overzichtelijke winkelpaden
- Goed gesorteerde cosmetica afdeling
- sigaretten en sterke dranken
- Cafetaria met snacks en complete maaltijden; Koffie en thee gratis
- Uitgebreide wijn afdeling
- Europese en Amerikaanse producten
- Nederlandse 'SPAR' is ons Europees huismerk

- Amerikaanse 'HYTOP' is ons Amerikaans huismerk

Supermarkt Vreugdenhil heeft een gratis pendelbus service van en naar alle resorts op Jan Thiel en Seaquarium alsook de marinas.

Voor de vaste klanten hebben wij ook een voordelige BONUSKAART met fijne kortingen.

Openingstijden Vreugdenhil:
Maandag-Zaterdag 08:00-20:00
Zondag 08:00-13:00

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review