Wijzig Record
My Dream Apartments
Adresgegevens:
Playa Lagun z/n
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 737-3192
Website: www.mydreamapartments.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


My Dream Apartments is een appartementencomplex dat eigendom is van Max & Sonia Paula. Het nieuwe complex is sinds 2004 in gebruik. Het telt in total 4 appartementen met uitzicht op de oceaan en 4 appartementen die op de bergen uitkijken. Elk appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een enkel bed. De compacte keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, rijstkoker, elektrische waterkoker en een tweepits kookplaat. De woonkamer heeft kabel-tv en een telefoon met directe buitenlijn.

Elk appartement aan de oceaanzijde heeft een overdekt balkon, gericht op de oceaan. Er zijn verscheidene loungestoelen voor onze gasten beschikbaar. U kunt de trap afdalen naar het water, om daar te zwemmen, te duiken of te snorkelen (op eigen risico). Als gast bent u vrij in het gebruik van de barbecue om uw favoriete grillgerecht te bereiden, terwijl u geniet van de rust en het schitterende uitzicht.

Wij raden u beslist aan de mooiste zonsondergang van het eiland te ervaren tijdens uw verblijf bij My Dreams Apartments.

Een huurauto is zeer wenselijk, aangezien het hier een afgelegen locatie betreft. Het beschikken over een auto is de gemakkelijkste manier om het eiland te ontdekken.

Er is een bushalte pal voor het complex, voor gasten die van het openbaar vervoer gebruik wensen te maken.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review