Wijzig Record
Landhuis Misje
Adresgegevens:
Westpunt
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 515-6888
Fax: 515-6888
Website: www.landhuismisje.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Built in late 1896 by "capataz" Shon Martina, Landhuis Misje is now a charming small restaurant serving contemporary yet traditional Caribbean comfort cuisine.

Unique, home-style alfresco dining and totally customer-minded service, make this a one-of-a-kind dining experience in Curacao.

Landhuis Misje is 100% gay-friendly. We accept all major credit cards, and we accomodate private parties.

Openingstijden Woensdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Willem de Mol waardeert dit met 2 sterren en zei op 17 augustus 2013:

Met de entourage van het charmante landhuisje dicht bij jaanchi en kura hulanda is niet veel mis. Je zit fantastisch in de buitenruimte tegen de ruimte tuin aan. Prima. Maar op de rest is toch wel iets aan te merken. Bijvoorbeeld de overlollige en superaanwezige eigenaar die tevens verantwoordelijk is voor de bediening. En ook het eten is niet meer wat het eens was. De cerviche is fantastisch, maar voor het overige hoef je niet op pad: koude rijst, mierzoete curry. Jammer van wat eens een toptent was. Maar misschien had de kok een off-day of met vakantie, want op dushi korsou weet je het eigenlijk nooit met restaurants: dan geweldig, dan weer diep gezonken. Laten we maar hopen dat dit ook een dip is, alhoewel ......