Wijzig Record
BijBlauw
Adresgegevens:
Pietermaai 82-84
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 517 2218

Website: www.bijblauw.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


BijBlauw is gevestigd in 2 prachtig gerenoveerde monumentale panden in Pietermaai, Willemstad en bestaat uit Slapen BijBlauw, Eten BijBlauw en Ontdekken BijBlauw.

Slapen BijBlauw is een boutique hotel met 8 unieke hotelkamers van verschillende groottes, 1 waanzinnige bruidssuite met terras van 50 m2 aan zee en 1 supergaaf penthouse met 2 slaapkamers. Eten BijBlauw is ons restaurant waar we voor 80 personen ontbijt, lunch en diner serveren op het grote plein, uitkijkend over de Caribische zee. ‘S avonds werken we met een wisselend menu waarbij de gasten de keuze hebben uit vis, vlees of vegetarisch. Daarnaast hebben we tevens een kinderrestaurant waar de kinderen, apart van hun ouders, kunnen eten en spelen onder leiding van BijBlauw en waardoor de ouders een avond kunnen genieten van elkaar en het lekkere eten.
Als laatste bestaat Ontdekken BijBlauw uit een stoere industriële winkel met kleding en gave decoratie voor in huis.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review

Diane waardeert dit met 4 sterren en zei op 1 augustus 2015:

Eten hier is altijd bijzonder: je zit pal aan zee in een besloten binnenplein aan stoere tafels. Het eten is op behoorlijk hoog niveau en het ziet er allemaal geweldig uit. Aanrader is slow cooked rib: een ribstuk aan het bot dat heel lang op een greenEgg BBQ heeft gelegen zodat het supermals op je bord ligt. De wijnkaart is prima qua assortiment.
Janine Jaspers waardeert dit met 2 sterren en zei op 30 januari 2015:

Na lovende berichten op internet zelf eens gaan eten bij BijBlauw. Het eten gaat wel, maar de prijs-kwaliteit verhouding ligt erg scheef. Ik vond de sfeer ook niet helemaal prettig.